Page Nav

HIDE
GRID_STYLE

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Ekose elbiseler nasıl kombine edilir?

Ekoseler, bu yıl çok gözdeydi. Fakat çok öne çıkan bir desen olduğu için aksesuar, ayakkabı ve çanta seçimlerinizde dikkatli olmalısınız. E...

Reklam
Ekoseler, bu yıl çok gözdeydi. Fakat çok öne çıkan bir desen olduğu için aksesuar, ayakkabı ve çanta seçimlerinizde dikkatli olmalısınız.

Ekose modası tam gaz devam ediyor. Ekose ayakkabılardan tutun da ekose çantalara, hatta bileziklere kadar aklınıza ne geliyorsa, bulmanız hiç zor değil. Yalnız tüm desenlerde olduğu gibi ekoseyi de fazla abartmamakta fayda var. O yüzden size bazı önerilemiz olacak. 


Ekose desenli bir elbise giyerseniz, aksesuarlarınıza da çok dikkat etmelisiniz. Şayet özenli seçimler yaparsanız, gündüzden geceye şık "ekose" kombinasyonlar ortaya çıkarabilirsiniz. 


Romantik ve kibar: 
Uçuk pembe ve yumuşak kahverengi biraraya geldiğinde her zaman harika bir sonuç ortaya çıkar. Özellikle bu renkleri dore aksesuarlarla kombin ederseniz, tam bir leydi gibi görünebilirsiniz! Artı, ekose desen; tahta tabanlı ayakkabılar ve tahta takılar ile rüya takımın en ideal oyuncularıdır. 


Garantili seçim: 
Yeşil ve siyah ekose desenli bir elbise alın. Onu, siyah bir çanta ve yeşil bir ayakkabıyla kombin yapın. Ne kadar uyumlu göründü, değil mi? Fakat tekdüze oldu. Eğer uyum takıntınız varsa, bu şekilde giyinebilirsiniz elbette, asla demode değil. Ama renkleri birbirine tutturmak için fazla zorlamayın. Şunu yapın; elbisenizdeki renk silikse, ayakkabılarınız bu rengin en çarpıcı tonu olsun! 


Desenlerin buluşması: 
Birkaç sezon önce, farklı desenleri birleştirmememiz tavsiye edilirdi. Bu sezon ise, ekose deseni çiçekli, geometrik veya çizgili desenlerle birlikte kullanılabiliyor. Evet, yeşil ışık yandı! Artık ekoseyi başka desenlerle kombin yapabilirsiniz. Eğer bunu yapmaya karar verdiyseniz, çantanız elbisedeki renk paletinizle aynı renkleri taşısın. 


Günlük stil: 
Ekose desenli babydoll bir elbise, hiçbir zaman "ben çok zarifim" diye bağırmaz. O yüzden topuklu ayakkabıları bu tarzda unutun. En güzeli, uzun ve natürel renkli düz çizmelerdir. Eğer görüntünüzü daha şıklaştırmak istiyorsanız, dore renkli aksesuarlar çok ideal olur. 

Kaynak: pudra. com

*Tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok