Page Nav

HIDE
GRID_STYLE

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Daha canlı ve dolgun dudakların sırrı

Dolgun dudaklara sahip olmak birçok kadının hayallerini süslüyor. Kalın ve dolgun dudaklar hem yüz proporsiyonu için önemli, hem de yüz güze...

Reklam
Dolgun dudaklara sahip olmak birçok kadının hayallerini süslüyor. Kalın ve dolgun dudaklar hem yüz proporsiyonu için önemli, hem de yüz güzelliğine oldukça fazla katkı sağlıyor.

Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Bülent Cihantimur dudak büyütme işlemlerinde kök hücreden zengin hale getirilmiş yağ transferi uygulamasıyla son derece etkili ve iyi geri dönüşler aldıklarını söyledi ve ekledi "Bugün dudakları daha dolgun ve estetik açıdan daha çarpıcı gösterecek, pek çok cerrahi ve kozmetik girişim bulunuyor. Daha kalıcı ve uzun süre dudaklarda kalacak konforlu bir dudak estetiği yöntemi arıyorsanız, yağ transferi uygulaması en doğru seçimlerden birisi ayrıca dudak büyütme işlemiyle aynı zamanda ağız çevresinde oluşan ince kırışıklardan kurtulmakta mümkün. "

Cihantimur, dudak büyütmede kullanılan, bizzat geliştirdiği ve soyadıyla aynı ismi alan Cihantimur Yağ Transferi tekniğinin ayrıntılarını verdi.

Daha canlı ve dolgun dudaklar

Op. Dr. Bülent Cihantimur: "Cihantimur yağ transferinde bedeninizin herhangi bir yerinden alınan yağlı doku, özel bir cihazla toplanarak yağ transferinin gerçekleştirilmesine olanak sağlıyor. Cihantimur yağ transferini diğer yağ alma işlemlerinden farkı, özel bir teknikle çekilen yağlı dokunun hava ile temas etmeden, geliştirilen bir alet sayesinde, oda sıcaklığına ulaşmadan, enjekte edilmesidir. Bu şekilde dudak büyütme için alınan yağlı doku canlı kalmaya devam eder ve nakledildiği ortama daha iyi tutunarak, en doğal görüntünün sağlanmasına olanak sağlar. Cihantimur yağ transferi tekniğiyle yapılan dudak büyütme operasyonları sonrasında ayrıca daha uzun süreli dolgun dudakların sağlandığı ve işlem sırasında ve sonrasında enfeksiyon riskinin de minimalize edildiği gözlemlenmiştir. Diğer dudak büyütme tekniklerinden basit ve oldukça kolay bir işlem olmasından dolayı özellikle tercih ediyoruz" dedi.

Dudak kenarındaki kırışıklıklara en etkili çözüm

Cihantimur yağ transferi ile dolgun hale getirilen dudaklara ek olarak, dudak çevresindeki kırışıklıkları da çözümleyen tekniğin diğer avantajlarını anlatan Op. Dr. Bülent Cihantimur: "Çeşitli dolgu maddelerini kullanarak daha dolgun dudaklara sahip olmaya çalışan insanlar, yağ transferini daha çok benimsiyorlar. Birçok dudak dolgu maddesinin yapay görüntüsünden ve sürekli yinelenmeleri gerekliliğinden sıyrılarak bu teknikle ile dudak büyütme işleminin rahatlığına kavuşuyorlar" şeklinde açıklamalarda bulundu.

*Tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok