Page Nav

HIDE
GRID_STYLE

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Club505’te ve Diğer Kaliteli Arkadaşlık Sitelerinde Sohbete Nasıl Başlanır?

Arkadaş ve sevgili bulmanın en iyi yolu, internet üzerinden arkadaş bulmak için hizmet veren Happn, Club505 ya da Tinder gibi siteleri kull...

Reklam
Arkadaş ve sevgili bulmanın en iyi yolu, internet üzerinden arkadaş bulmak için hizmet veren Happn, Club505 ya da Tinder gibi siteleri kullanmaktır. Günlük yaşamında sosyal hayata fazla vakit ayıramayanlar ya da bire bir konuşma konusunda kendine güvenmeyen kişiler için internet üzerinden tinder benzeri siteler gibi arkadaşlık hizmeti veren sitelerden tanışıp, sonrasında da buluşmak mümkündür.

İyi bir profil oluşturduktan ve eşleşmenin tamamlanmasından sonra iyi bir sohbet, karşınızdakini etkilemenin en iyi yoludur. Sohbete başlamadan önce yapmanız gereken bazı kritikler olmalıdır. Örneğin; karşınızdaki profili incelemek ve karşınızdaki kişinin kişisel bilgilerini öğrenmenizdir. Mesela karşımızda sarışın, beyaz tenli, mavi gözlü, uzun boylu, güzel bir kız var ve bu kızı etkilemek istiyoruz. Bu noktada ilk olarak yapmamız gereken profilinde başka hangi özelliklerin olduğunu bulmaktır. Eğer bizim de ilgi alanımıza uygun bir nokta bulabilirsek, çok daha kolay bir şekilde etkileyebiliriz. Bunun yanı sıra kişisel özelliklerinden de muhabbete girerek karşımızdakinin ilgisini çekebiliriz.

Mesela karşımızdaki profilin ilgi alanları arasında ilk sırada spor olsun. Hangi spor dallarına karşı ilgisini bulduktan sonra, eğer bu spor dalı ile ilgili bilgi sahibiyseniz rahatlıkla buradan muhabbet açabilir ve uzun süre konuşabilirsiniz. Ancak burada dikkat edilmesi gereken nokta ise resmi bir şekilde yorum yapar gibi konuşmamaktır. Ya da karşınızdaki kişiye ilgi duyduğunuzu çok fazla belli etmemenizdir. Zira böyle bir durumda karşınızdaki kişide itici bir etki yaratabilirsiniz. Muhabbeti her zaman ortada tutmak, en iyi muhabbet etme yöntemidir.

Sohbete Etkileyici Giriş Yapmak!

Birçok kişi arkadaş aramak için farklı siteler kullanmaktadır. Ancak hepsinde de sohbete iyi bir giriş yapmak gerekmektedir. Etkileyici girişin püf noktası ise yukarıda anlattığımız ilgi alanlarından geçmektedir. Bunun yanı sıra Club505 gibi karşınızdaki kişinin burcuna kadar birçok bilgisini edinmenize yardımcı olan siteler daha etkileyici bir sohbet için ideal olmaktadır.

“Merhaba. Selam. Naber? Nasılsın?” gibi klişeleşmiş şekilde sohbete girmek, genellikle karşınızdakinin sizin sıradan bir insan olduğunu düşünmesine neden olmaktadır. Bu nedenle de özgün ve daha farklı bir şekilde sohbet başlatmak, karşınızdakinin sizden etkilenmesine yardımcı olmaktadır. Örneğin; karşınızdaki kişinin ilgi alanlarında bir şairin ismi olsun. Bu şaire ait güzel bir şiirin etkileyici bir dörtlüğü ile giriş yapmak karşınızdaki kişinin etkilenmesi konusunda büyük rol oynar. Bunun yanı sıra partnerinizin profili ile ilgili güzel yorumlar yaparak sohbete girmek de son derece etkileyicidir. Karşınızdaki kişinin burcundan sohbet başlatırsanız da size cevap vermesi ve aynı istikrarda devam etmesi söz konusu olmaktadır.

Sohbete Nasıl Devam Etmek Gerekir?

Burası da artık sizin hayal gücünüze ve yeteneğinize kalmış. Arkadaşlık sitesisize karşınızdaki hakkında birçok bilgi verir. Sohbete bu bilgilerden devam etmek, aynı zamanda da yavaş yavaş karşınızdaki ile ilgilendiğinizi göstermek sohbete devam etmenin alternatif seçeneklerinden bir tanesidir. Unutmadan belirtmek gerekir ki Tinder’ı kullanan Türk kadınlar, genellikle ilk mesajı karşı taraftan beklerler. Kadınların Tinder’da mesaj kutularının selam mesajlarıyla dolu olduğunu hesaplamak lazım. Diğer sıradan mesajlarından arasından sıyrılabilmek adına yaratıcı olmak gerekiyor. Club505’te ise çoğu zaman durum biraz daha farklı oluyor. Her şehirden sadece 505 erkek üyeyi kabul eden Club505 sitesinde erkekler arasında bir rekabet söz konusu değil. Kadın üye sayısının fazla olması ve erkeklerin kadınlara oranla çok çok az sayıda olmasından dolayı Club505’te herkes eşit durumda diyebiliriz. Üye olup mesaj gelmesini beklemek bir tercih olabilir.

*Tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok