Page Nav

HIDE
GRID_STYLE

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Pişirmenin incelikleri, püf noktaları

Yemek yapmayı ve mutfakta vakit geçirmeyi çok seviyorsunuz ama ufak tefek aksilikler yüzünden keyfiniz mi kaçıyor... Çaresi var! Omletlerini...

Reklam
Yemek yapmayı ve mutfakta vakit geçirmeyi çok seviyorsunuz ama ufak tefek aksilikler yüzünden keyfiniz mi kaçıyor... Çaresi var!


Omletleriniz yeterince kabarmıyor, sarımsak doğradıktan sonra kokusu ellerinizden çıkmıyor mu? Fırında tavuk yapınca üzeri istediğiniz gibi kızarmıyor mu? Kurabiyeleriniz biraz bayatlayınca onları çöpe atmak istemiyor ama ne yapacağınızı da bilemiyor musunuz? Kekiniz kalıbından düzgün çıkmıyor ve bütün emekleriniz boşa mı gidiyor... 

Bu püf noktalar sayesinde artık dert etmenize gerek yok!
Kızartma yağını bir kaç kez kullanabilirsiniz. Kullanılır durumda olup olmadığını anlamak için kızgın yağın içerisine bir dilim ekmek atın. Ekmekte kara lekeler oluşmuyorsa kullanabilirsiniz.



Büyük miktarda patatesiniz var ise torbanın içerisine bir adet elma koyun. 8 hafta boyunca filizlenmesini ve büzüşmesini önler.

Yeni bir tava satın aldığınızda ilk önce içinde bir miktar sirke kaynatın.Bu işlem ilerde kızartmalarınızın tavaya yapışmasını önleyecektir.

Mantarların daha lezzetli olması için pişirmeden önce üzerlerine biraz tuz ve limon suyu koyun, 5 dakika bekletin. Daha sonra pişirin.

*Tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok