Page Nav

HIDE
GRID_STYLE

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

2010'da seksi bir kadın olabilmek

2010 yılı'nda nelerin seksi olduğunu hemen öğrenmelisiniz. Seksi bir kadın olmanın sırlarını keşfediniz ! Seksi; güzel ve çirkin gibi sı...

Reklam
Seksi bir kadın olmanın sırlarını öğrenin2010 yılı'nda nelerin seksi olduğunu hemen öğrenmelisiniz.

Seksi bir kadın olmanın sırlarını keşfediniz !

Seksi; güzel ve çirkin gibi sıfatların ötesinde, bazen somut, görebildiğimiz; bazen de ancak kokusunun alabildiğimiz ya da hissedebildiğimiz bir şey. Tavır seksidir. Şimdi vampir adamları unutup 2010 yılı'nda nelerin seksi olduğunu okuyalım.


Yeni seksiler

1. Diyet yapmak seksi değil

Sürekli 'diyetteyim' cevabı artık hiç ilginç değil. Kendini tanıyıp nelerden kilo aldığını, nelerin bünyeye iyi geldiğini bilmek, yani bilinçli bir tüketici olmak çok daha seksi.

2. Yeni 40'lar

Jennifer Aniston'un 90'lı yıllardaki Friends dönemini hatırlayın. Ne kadar şirin ve komikti. Ünlü oyuncu şu anda 41 yaşında ama bu haliyle her zamankinden seksi. Kendinden daha emin, özgür ve üretken. Üstelik saçları sanki daha parlak, vücudu daha seksi ve gülüşü daha çekici. Her ne yapıyorsa, işe yarıyor.

3. Kendi kokunu keşfetmek

Başkasının önerdiği parfümü almak artık iyi bir fikir değil. Koku dediğimiz mesele, önemli ve dolayısıyla ciddiye alınmalı. Araştırmak, aramak, bulmak, denemek, emin olmak lazım. Koku bir işaret, bir iz ve 'sen' demek.

4. Gerçek hobi sahibi olmak

Bunu yüksek sesle kim söyleyecek ve hatayı düzeltecek diye yıllardır bekliyoruz. Kitap okumak, müzik dinlemek, sinemaya gitmek hobi değildir. Bunlar zaten hepimizin zevkle yapması gereken ve yaptığı şeyler! Artık gerçek hobilerden bahsedelim lütfen. Tutkuyla bağlandığın, merakla izlediğin, her detayını öğrenmeye çalıştığın, her zamanki uğraşlardan farklı, seni mutlu eden, stresini alan şeydir hobi. Gerçek bir hobi sahibi olmak seksidir.

5. Seksi mekanlar yaratmak

En çok vakit geçirdiğimiz bir mekana seksi ya da romantik bir dokunuş katmak kişiye iyi geliyor. Tüylü ve taşlı objeler ya da kırmızı kalpli yastıklar yerine yaşadığınız mekana kendi seksi 'imzanızı' atabilirsiniz.

6. Kendini ifade etmek

Madonna bunu yıllar önce 'Express Yourself' diye anlatmaya çalıştı. Artık biliyoruz; kendini ifade etmek kesinlikle önemli ve çok çekici bir şey.

Yeni romantikler

Romantik olarak algıladığımız pek çok şey tedavülden kalktı. Yeni romantikler çok daha eğlenceli ve bazen çok daha akıllı. Romantik denince kendinizi sınırlamayın.

1. Mum ışığını unutun

Mum ışığında baş başa yemek yemek artık romantik değil. Yeni romantikler, kalabalık arkadaş grubuyla herhangi bir yerde, çok eğlenerek, keyifli konuları tartışarak yemeyi tercih ediyor.

2. 'Yeşil' yaşamak

Yeşil yaşamanın, yani doğayı yok etmek ve bize sunduklarını sürekli tüketmek yerine, onu korumanın ve onun kıymetini bilmenin ne kadar önemli olduğunu anladık. Üstelik gayet romantik bir tavır olabileceğini de keşfettik.

3. Makyaj yapmak

Sadelik, doğallık... Makyaj yapmak, yapmamaktan daha çekici bir şıklık olarak gündemimize girdi. Boya kutusuna düşmek değil, yüzdeki en güzel detayları vurgulayan, belirgin, korkusuz makyaj, yılın seksi U dönüşünü yaptı. Hemen bir ruj sürün!

4. Pespembe yerine nötr

Nötr trendler hem daha seksi hem de daha romantik. Yeni nötr kıyafet ve aksesuarlar eski seçeneklerin yerine geçip çekiciliğimizi tanımlıyor.

5. Elbise yerine pantolon

Artık pantolon (jean değil, pantolon!) romantik. Şortsa zaten bunun seksi bir versiyonu sayılır.

6. İstanbul

Romantik şehir deyince akla ilk Paris gelirdi. 2010'da İstanbul, romantik değil (ya da hatta seksi değil) diyen varsa ya şimdi konuşsun ya da sonsuza dek sessiz kalsın.

*Tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok