Page Nav

HIDE
GRID_STYLE

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

İyi öpüşme nasıl olur?

Flörtün, romantizmin ya da iyi bir sevişmenin başlangıcı iyi bir öpüşmeden geçiyor. Tabii bunu nasıl başaracağınızı bilirseniz… Çocukluğ...

Reklam
Flörtün, romantizmin ya da iyi bir sevişmenin başlangıcı iyi bir öpüşmeden geçiyor. Tabii bunu nasıl başaracağınızı bilirseniz…

Çocukluğumuzda izlediğimiz pembe dizileri bir hatırlayın. O dizilerdeki öpüşme sahnelerini ve çocuksu bir utangaçlıkla nasıl da o iç gıcıklayıcı anlara tanık olmak isteyip istememek arasında gidiş gelişlerimizi, ellerimizle yüzümüzü kapatışımızı, ama dayanamayıp parmaklarımızın arasından gizlice izleyişimizi anımsayın. Hep gizemliydi bizim için öpüşme anları!

İyi öpüşme
Her ne kadar birbirine dokunmaktan, sarılmaktan hoşlanan bir toplum olsak da Fransa’dan ithal öpüşmeler yeniydi bizim için. Ama artık ilişkilerimiz kadar öpüşme biçimlerimiz de değişti ve flörtün başladığını anladığımız an oldu, ilk öpüştüğümüz an. Sadece bununla sınırlı kalmayıp iyi bir seksin başlangıcı da oldu iyi bir öpüşme. 

Sevişmenin dudaklarda başlaması olarak tanımlanabilecek iyi öpüşme, her iki tarafın da aynı şekilde zevk aldığı, itici bulmadığı öpüşmedir. Bunu sağlamak için bazı yöntemleri takip etmek gerekiyor. İşte o yollar…

Ağız kokusu
Bir kere öpüşmeden önce ağzınızın kötü kokmadığından emin olmalısınız. Ağız kokunuz olduğunu düşünüyorsanız ağzınıza meyveli ya da naneli bir sakız ya da şeker atarak sorunun üstesinden gelebilirsiniz. 

Nefes 
Öpüşmek üzere iki beden birbirine yaklaşmış ve dudaklar arasındaki mesafeler azalmışken, hafif nefes seslerinin duyulur olması ve sıcak bir nefesin karşı tarafa ulaşması, öpüşme anını daha da heyecanlı hale getirecektir. Karşılıklı olarak nefes senkronizasyonunu sağlamak da önemli.

Küçük oyunlar
Öpüşmekten alacağınız zevki artırmaksa niyetiniz, ki öyle olmalı, dudaklarınız iç içe geçmeden önce, dudaklarınızı partnerinizin dudaklarına hafifçe dokundurup onun dudakları üzerinde hafifçe gezdirmeyi deneyin. Yaşadığı heyecanı gözlerinizle göreceksiniz. 

Aceleye getirmeyin
İyi öpüşmek istiyorsanız, asla öpüşmeyi aceleye getirmemelisiniz. Ağır ağır ilerlemek için partnerinizin dudağının tam kenarına ufak ufak öpücükler kondurmayı deneyin. Bu hareket onu ve tabii dolayısıyla sizi zevkten uçuracaktır. 

İç içe dudaklar
Bir sonraki hareket, partnerinizin önce alt dudağını, sonra da üst dudağını dudaklarınızın arasına alıp emmek olacak. Bunun sertlik derecesine karar vermek, o anda yaşadığınız duygulara bağlı. Romantik bir öpüşme anındaysanız, öpüşmeyi yumuşak bir seviyede tutmayı tercih edebilirsiniz. Eğer ki ateşli bir sekse doğru yöneldiğinizi hissediyorsanız emme gücünüzü artırarak karşı tarafa mesaj da vermiş olursunuz. 

Fransız öpücüğü
Dili iyi kullanmak, Fransız öpücüğünün olmazsa olmazı. Ağzınızı tamamen açmak, çok itici görünebilir partneriniz için. Dudaklarınızı hafifçe aralayarak öpüşmek, öpüşürken de partnerinizin, dilinizin ucunu kabul etmesini sağlamak ve tabii sizin de onun dilinin ucunu kabul etmeniz öpüşmeyi tatlandıracaktır. Öpüşme esnasında dilin karşı tarafın ağzının içinde olması bu stil için çok önemli bir ayrıntı. 

Dişlere dikkat
Fransız öpücüğünde dişlere dikkat etmek önemli. Evet, bazen dudaklara ya da çeneye hafif diş dokunuşları karşı tarafın hoşuna gitse de bu öpüşme tekniğinde dişleri fazla ön plana çıkarmamak gerekiyor. 

Gözler
Öpüşme esnasında gözlerin açık ya da kapalı olması da çeşitli anlamlar barındırıyor karşı taraf için. İçten bir öpüşmede gözlerinizi kapatarak kendinizi tamamen akışa kaptırmak, aslında otomatik olarak yapılan bir harekettir. Karşı tarafa, bu anı hissederek yaşadığınızın mesajını verir. Aynı şekilde siz de partnerinizin gözlerinin kapalı olduğunu bilirseniz, ona zevk verdiğinizi anlar, mutlu olursunuz. Ama gözler açık öpüşmek, cezalandırılması gereken bir hareket değil elbette. Öpüşürken gözlerinizin açık olması, hatta partnerinizle göz göze gelmeniz de sizi değişik boyutlara taşıyacaktır. Denemeye değer doğrusu!

Farklı noktalar
Öpüşme dudaklarda başlayıp dudaklarda biten bir eylem değil kuşkusuz. Dudaklarınızla partnerinizin çenesini, boynunu, kulak memesini öpmeniz heyecanınızı artıracaktır. 

Eller
Öpüşme esnasında ellerinizi kıpırdatmadan tutmaktansa, partnerinizin saçlarını, boynunu okşama ya da yüzünü avuçlarınızın arasında tutarak öpme gibi bir hareketle heyecanınızı artırabilirsiniz. 

Son bir not: Dudaklarınız kadar kalbinizi ve ruhunuzu da işin içine kattığınız sürece o öpüşme iyi bir öpüşme olacaktır!

*Tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok