Page Nav

HIDE
GRID_STYLE

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Mutlu ilişkilerin sırları

Sevdiğimiz erkekle mutlu olmak hepimizin hayali. Peki bunun sırrı ne? Adı flört veya evlilik olsun her türlü aşk ilişkisinde iki kişinin d...

Reklam
Sevdiğimiz erkekle mutlu olmak hepimizin hayali. Peki bunun sırrı ne?

Adı flört veya evlilik olsun her türlü aşk ilişkisinde iki kişinin de mutlu ve huzurlu olması ilişkinin sağlığı açısından en önemli şey... Mutluluğu yaşamak ve yaşatmak da tabii bu iki kişinin elindedir. Pudra.com, mutlu bir ilişki için ne yapmamız gerektiğini araştırdı. Aşağıda yazanları uygulamaya başladığınızda, ilişkinizdeki olumlu gelişmeleri siz de fark edeceksiniz.

Denge kurun
Her şeyin temelinde kendinize ait olan hayatınızla, iki kişi olarak paylaştığınız hayatın dengesini kurabilmek yatıyor. Denge burada çok önemli. Çünkü sadece kendi hayatınıza vakit ayırıp eşinizi ihmal etmeniz de, kendinizi tamamen ona adamanız ve kendinizi unutmanız kadar tehlikeli. Unutmayın; bu dengeyi kurmanız sadece ilişkiniz için değil, özgüveniniz ve kendinize olan saygınız açısından da oldukça önemli.

Fedakarlıkları unutmayın
Bir ilişkinin keyifli ve uzun süreli olması için önemli noktalardan bir diğeri de iki tarafın karşılıklı fedakarlıklarda bulunması. Asla unutulmaması gereken artık yalnız değilsiniz. İyi anlaştığınız ve çok sevdiğiniz biriyle ortak bir hayat yaşamaya çalışıyorsunuz. Elbette her zevkiniz ve talebiniz birebir örtüşemez. Ama iki taraf da birbirlerinin bu zevk ve talepleri konusunda fedakar olursa ilişki çok daha sağlıklı olacaktır. Bu gibi durumlarda bencil davranmak ilişkiye çok zarar verecektir.

Sorunları içinize atmayın, paylaşın
Sevmek, mutlu olmak nasıl birer duyguysa, kızmak, üzülmek de aynı şekilde her insanın sahip olabileceği hislerdir. Eğer canınız bir konuya sıkkınsa bunu eşinizle rahatlıkla paylaşabilmelisiniz. Canınızı sıkan konu eşiniz değil, herhangi bir şey de olabilir. Önemli olan içinize atmamak ve paylaşmak, aynı zamanda aranızdaki dostluğu pekiştirmektir. Çünkü içinize attığınız küçücük sorunlar ileride çok daha büyük problemlere yol açabilecek güce sahiptir.

Anlatacak bir şeyleriniz olsun
Kadın da erkek de ilişkinin süresiyle birlikte kendini göstermeye başlayan rutinden korkar. Mesela, akşam birlikte yemeğe oturduğunuzda konuşacak bir şey olmaması… Bunu sıkıntıyı yaşamamak elinizde. Kendinize zaman ayırıp, size keyif verecek bir şeyler yapmak. Bu resim yapmak, kitap okumak veya spora gitmek olabilir. Böylece hem zevk aldığınız şeylere vakit ayırmış olurken, hem de eşinize anlatacak farklı konularınız olur. Ayrıca, arada bir küçük sürprizler yaparak onu şaşırtmanın da rutini bozacağını ve ilişkinize heyecan katacağını unutmayın.

Kız arkadaşlarınızı ihmal etmeyin
Genellikle bir ilişki başladığında kız arkadaşlara ayrılan vakit azalmaya başlar. Bu bazen ilişkinin ilk zamanların heyecanındandır ve bir süre sonra normale döner. Ama bazen de arkadaşlar tamamen ihmal edilir. Bu her açıdan sağlıksız bir durumdur. Unutmayın ki kız arkadaşlarınızla paylaşacağınız her konu sizi rahatlatacak, sıkıntınızı azaltacaktır. Çünkü erkekler sizi asla kadınların dinlediği gibi dinleyemez. Kız arkadaşlarınızla geçirdiğiniz vakit ve paylaştıklarınız hem eşinizle olan ilişkiniz, hem de dostlarınızla olan ilişkileriniz açısından önemli.

Kaynak. pudra. com

*Tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok